L’Albert Codinas, empresari dedicat al sector dels serveis des de diferents perspectives i amb un conglomerat d’empreses que donen resposta a diferents demandes (Administrador d’IddiX Grup (TASCA – JAN – DUNA – DAMAR)), ha aportat la seva experiència i visó del món empresarial a un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut Pompeu Fabra de Badalona.

Des del principi de la seva xerrada, l’Albert ha volgut promoure la participació dels alumnes i entre tots han definit la figura d’empresari i/o d’emprenedor i la importància que té l’empresa en general, independentment del sector, en la societat i en el dia a dia.

A través d’un exemple pràctic, concretament de l’agenda d’un dia de l’Albert, els alumnes han anat coneixent de primera mà quines funcions i de quina manera pot treballar un empresari o emprenedor per a fer créixer una empresa o per donar-li força i consistència a diferents projectes empresarials. En aquest mateix punt, ha destacat la importància de definir quins valors volem que tingui l’empresa, nombrant el que per a ell són fonamentals: la qualitat en el servei i la consciència.

Finalment, a través dels diferents projectes o idees que els alumnes plantejaven, el ponent ha anat donant la seva visió i convidant a la reflexió sobre aquests i les possibles vies de desenvolupament, tenint com a rerefons un missatge clar per als alumnes: la importància d’aprofitar el temps i de ser valent/a.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial