La setmana per Escola i Empresa ha començat visitant les comarques de Tarragona, concretament a la població de Vila-Seca, on Misi Borràs, directora de l’àrea de Dret Laboral del despatx d’advocats Garrigues, ha tingut una càlida acollida. Garrigues és un dels despatxos d’advocats més importants d’Europa, amb prop de 2.000 treballadors i forta presència internacional.

Borràs ha xerrat durant una hora amb els alumnes de 1r de batxillerat del centre, explicant des de la seva trajectòria professional un cop va acabar els seus estudis, fins a l’actualitat on dirigix un equip de 30 persones a Barcelona. També ha explicat quins són els reptes que una empresa com Garrigues enfronta en l’actualitat, per Borràs, un dels aspectes més importants a l’hora de fer la seva feina és guanyar-se la confiança dels clients, quelcom no sempre fàcil en el món jurídic.

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial