Al llarg de cada curs escolar, sota el paraigües d’Escola i Empresa, molts ponents es van unint al programa per col.laborar, i quasi cada setmana hi ha un debutant. En aquesta ocasió ha estat Albert Campabadal, directiu del Grup Sifu i membre del seu accionariat, que s’ha desplaçat a Esplugues per fer una xerrada dins el PTT de la ciutat. El Grup Sifu és un grup empresarial dedicat als “facility services” per altres empreses. Una de les particularitats de Sifu és que quasi el 90% dels seus 4500 empleats són persones amb discapacitat.

Camapabadal ha explicat com va començar al món de l’empresa ja de jove, i després va decidir cursar estudis per aprofondir en el coneixement empresarial. Tot i la seva joventut Campabadal té una llarga experiència dins el Grup Sifu ja que ben aviat va haver d’assumir llocs de responsabilitat. Una de les coses que ha destacat el ponent és la idea que s’ha d’anar evolucionant i provant coses noves, ja que fent sempre el mateix és una recepta perquè l’empresa quedi obsoleta.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial