Aquest dilluns 11 de maig, el programa Escola i Empresa ha portat l’empresari Pedro Fontana a la localitat de Cervelló. Fontana, que és membre del Barcelona Global, és director general del Grupo Áreas, empresa dedicada al servei de restauració per aeroports, estacions de tren, o àrees de servei. Actualment té quasi 10.000 treballadors entre els 8 països en els que opera i serveix a prop de 150 milions de clients anualment.

Fontana ha parlat de la seva trajectòria al món de l’empresa i de la banca, ha recalcalt que molts dels serveis i productes que utilitzem dia a dia els ofereixen les empreses, que tenen un paper capital en la societat actual, i ha intentat explicar quines són les tasques que pot fer una persona en el seu lloc de treball i els reptes que se li plantegen cada dia. Així mateix ha parlat dels errors que necessàriament es cometen al pendre decisions, però com l’experiència i les ganes d’apendre ajuden a estar preparat per cometre’n el menys possibles.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial