Aquest curs s’han dut a terme un total 10 sessions virtuals i 275 sessions presencials. Els materials en línia s’han ofert a totes les sessions presencials amb opció de treballar-los de forma voluntària. Enguany s’han sumat al programa un total de 13 nous ponents i en comparació al curs passat, el nombre de ponents dones ha augmentat gairebé dos punts percentuals. Pel que fa a les valoracions, superant les dels anys anteriors, segueixen la mateixa línia: els centres puntuen el programa amb un 9,35 de mitjana. I puntuant del 0 al 10, recomanarien el programa a un altre centre educatiu amb una puntuació de 9,50, que representa un Net Promoter Score de 86,55.

Com a novetat i amb l’aval de de la feina ben feta gràcies a l’enquesta d’utilitat que es va fer arribar a ponents i professorat durant el curs passat, s’ha posat en marxa un nou pla de mecenatge, obrint així les portes a diverses possibilitats de col·laboració amb altres actors amb interessos compartits.

Cloem, doncs, un any positiu tot i les circumstància al llarg del curs, amb millors xifres i valoracions que l’anterior, amb més empresaris i empresàries que volen aportar el seu gra de sorra a aquesta iniciativa i amb nous reptes de creixement amb la implicació de nous col·laboradors.

 

Gràcies ponents, empreses, entitats i professorat per fer-ho possible un any més!

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial