Professorat i alumnat parlen de l’experiència

Professorat i alumnat de cinc centres parlen de l’experiència


Mireu els vídeos de testimonis

Què pensen els ponents sobre el programa?


“El ponent transmet molt bé la passió que sent per la seva feina i parla d’una manera molt entenedora per als alumnes. Ha sabut transmetre molt bé la idea principal de la xerrada: acostar el món de l’empresa a l’aula.”

Escola Vedruna Artés (Artés)


“Valoro molt positivament l’actitud del ponent, el començament de la xerrada amb la targeta postal i el llenguatge proper a l’alumnat. Gràcies per la vostra ajuda amb la matèria d’economia.”

Institut Celestí Bellera (Granollers)


“El ponent ha fet una xerrada molt interessant i molt pedagògica. Els alumnes ho han valorat molt positivament. Com a docent, voldria agrair especialment aquesta ponència. Ha servit per millorar la comprensió de molts continguts d’Empresa i Iniciativa Emprenedora, i per apropar els alumnes a l’emprenedoria.”

Institut Bonanova (Barcelona)


L’exposició de l’empresari ha estat molt adequada i propera pel nivell dels/de les alumnes. Ha sabut donar resposta a tots els dubtes i requeriments. El material, adequat.”

ETP Xavier (Barcelona)


Valorem molt positivament l’esforç del ponent d’adaptar la xerrada als interessos i nivell educatiu dels nostres alumnes.”

Institut Quercus (Sant Joan de Vilatorrada)


Dono les gràcies en nom de l’Institut, dels alumnes i en el meu propi al ponent, per seu esforç, passió i dedicació a la xerrada. El feedback rebut és excel·lent i esperem poder tenir-lo amb nosaltres en una altra ocasió. Felicitats a tothom per la feina realitzada!.”

Institut Ausiàs March (Barcelona)


Valorem molt positivament la xerrada. Ens agradaria tornar-la a repetir el curs vinent.”

Col·legi Regina Carmeli (Rubí)


La ponent ens va agradar molt i els alumnes ho van trobar molt interessant i amè. Fan les matèries d’economia i empresa i valoren molt una xerrada per part d’una emprenedora com ella.”

Institut Puig-Reig (Puig-Reig)


“La combinació de l’experiència personal del ponent, la trajectòria professional en diferents àmbits (executiva, empresària) ha sigut molt valuosa per als alumnes. Tanmateix, la combinació i interacció amb els alumnes a través del col·loqui, exercicis i exposició ha resultat molt dinàmica i enriquidora.”

Escola Joan XXIII (Tarragona)


“Cal posar de relleu el contrast d’opinió dels alumnes respecte al concepte d’empresari. Alhora consideren positiu l’acostament del món empresarial a l’escola (valors, actituds, etc..).”

Institut Pallejà (Pallejà)


“Ens ha agradat molt com ha enfocat el taller el ponent, des de la vessant més teòrica a la més pràctica. Estem molt contents de poder gaudir d’aquest programa. Volem agrair profundament a l’organització per oferir una activitat tan interessant.”

Escola Pia Anna Mataró (Mataró)


“Fantàstica iniciativa, ens encanta i l’alumnat ho valora molt positivament. El ponent boníssim.”

Institut Banús (Cerdanyola)


“Activitat molt positiva, dóna a conèixer a l’alumnat de 4t d’ESO com és el món de l’empresa i quines són les actituds necessàries per dur a terme la tasca d’un empresari. En definitiva, els dóna una perspectiva totalment desconeguda per a ells del que és el món laboral. Moltes gràcies i fins el proper curs.” 

Institut Arrels-Esperança – Badalona


“És el tercer any i estem molt contents. Plantejada per primer de batxillerat ha estat molt bé. MOLTES GRÀCIES. Una gran tasca.”

Institut Rafael Casanova – Sant Boi de Llobregat


“El Departament de FOL volem agrair a la ponent la seva implicació en aquest projecte. Ens ha agradat molt com ha explicat als alumnes la seva experiència. Esperem poder repetir en propers cursos.”

Institut Milà i Fontanals – Igualada


“Xerrada força interessant, que va ser seguida amb ganes i bona actitud per part dels alumnes.”

Escola Rocaprevera – Torelló


“Aquest curs, l’emprenedor que ha vingut a fer la xerrada al grup de 4t A, ha estat un comunicador excel·lent. Ha apropat el món de l’empresa als estudiants, de manera dinàmica i engrescadora.”

Institut Secretari Coloma – Barcelona


“Els alumnes, després del programa Escola i Empresa, vàrem estar parlant i han quedat molt contents, els ha agradat molt i jo personalment crec que és molt favorable i enriquidor per a ells. Moltes gràcies per tot.”

Institut El Morell – Morell


“L’activitat està molt bé. Jo penso que els interessa més l’aspecte de les vivències de l’empresari en l’empresa que les qualitats que ha de tenir l’empresari. Però globalment penso que és molt interessant”

Escola Puigcerver – Reus


Com cada any, us agraïm que puguem participar d’aquestes xerrades de FemCAT. Els nostres alumnes s’enriqueixen amb l’experiència i vivències de l’empresari que ve a casa nostra a mostrar-nos una mica millor com és la realitat d’aquest món. Gràcies de nou.”

Escola Sant Lluís Gonçaga – La Garriga


“Ja fa 4 o 5 anys que programem aquesta activitat i sempre ens ha donat molt bons resultats. Pensem continuar el curs vinent.”

Institut el Cairat – Esparreguera


“Destaquem l’adaptació del ponent al nivell del nostre alumnat així com la seva predisposició i capacitat per connectar amb els nostres alumnes. Tenim moltes ganes de repetir l’experiència en properes edicions.”

Col·legi Pare Manyanet – Barcelona


Contingut molt interessant i molt relacionat amb els interessos i aprenentatge de l’alumnat. Molt positiu el fet d’interactuar amb l’alumnat per part de la ponent. El nivell de llenguatge que va fer servir la ponent adequat al nivell de l’alumnat.”

Institut Joan Brossa – Barcelona


“Xerrada molt adequada al nivell dels nostres alumnes. Ponent molt proper als alumnes i ha despertat l’interès dels alumnes. Moltes gràcies.” 

Institut Sant Josep Obrer – L’Hospitalet de Llobregat


“Enhorabona pel projecte i gràcies per compartir-lo amb els alumnes de la nostra escola.”

Escola Pia de Caldes – Caldes de Montbui


Cada any considerem que és una activitat molt positiva per als nostres alumnes.

Institut Gallecs – Mollet del Vallès


“Tant els alumnes com jo mateix vam gaudir de l’interessant xerrada que ens va obsequiar el ponent. Esperem poder repetir el curs que ve. Gràcies per la feina que feu des de la vostra fundació per apropar-nos al món de l’empresa.”

Institut Sa Palomera – Blanes


Els nostres alumnes estan encantats amb la xerrada del ponent. Connecta estupendament amb els jovent i dóna resposta a totes les inquietuds dels alumnes. Explica les coses amb molta humilitat i amb llenguatge senzill i entenedor. Moltes gràcies a tots el empresaris i al FEMCAT. Sens dubte volem participar el proper curs.”

Institut Mercè Rodoreda – L’Hospitalet de Llobregat


Donar les gràcies a tots els empresaris que participen en aquest programa, per dedicar una part del seu temps a explicar una mica les seves experiències professionals.”

Institut de Celrà – Celrà


“La sessió va promoure molt la participació de l’alumnat i va captar el seu interès en tot moment. Moltes gràcies.”

Institut Cendrassos  – Figueres


“És una activitat que, cada any que s’ha dut a terme al nostre centre, sempre ha estat molt interessant i enriquidora. Considerem una gran oportunitat per als nostres alumnes el que puguin veure i parlar amb persones del món empresarial.”

Institut Gallecs – Mollet del Vallès


“La xerrada va agradar molt als alumnes. Va ser molt pràctica la manera com l’empresari va explicar el seu dia a dia als alumnes. És una bona experiència tant per als alumnes de batxillerat de Ciències com per als de Socials.”

INS Can Mas – Ripollet


“Va ser una xerrada molt ben estructurada, que va captar l’atenció dels alumnes, ens va copsar la seva sinceritat, franquesa, claredat, rigor, i al mateix temps humilitat. Els alumnes i jo mateixa vam quedar impressionats. Va fer un retrat real del món de l’empresa d’avui, compartint la seva experiència però també els seus dubtes. Avui hem fet la valoració a l’aula amb els alumnes i tots han coincidit. Moltes gràcies.”

Institut El Foix – Santa Margarida i Els Monjos


“La xerrada realitzada per l’empresària va ser molt interessant i ha estat molt ben valorada pels meus alumnes. Han pogut comprovar que molts dels conceptes que expliquem de manera teòrica a la matèria d’Economia de l’empresa, són aplicats a la pràctica per les empreses.”

Institut de Celrà – Celrà


“Ha estat una xerrada molt interessant i ha aportat als alumnes de 4t una idea propera sobre quines qualitats són necessaris per ser empresari emprenedor. Sobretot es reforça la idea que és necessari estar preparat acadèmicament i donar importància als idiomes. Moltes gràcies per les vostres aportacions a la formació dels joves.”

Col.legi Mary Ward – Barcelona


“És la primera vegada que participem en aquesta activitat i ens ha semblat molt interessant que sigui l’empresari, una figura molt allunyada de la seva realitat, qui vingui a l’escola i puguin conèixer de primera mà quina és la seva feina. Esperem poder repetir el proper curs.”

Salesians – Badalona


“L’experiència ha sigut molt positiva. El ponent ha sigut excel·lent, tant en l’empatia que ha mostrat als alumnes (doncs ha connectat molt bé amb ells, i això de vegades és molt difícil) com en els coneixements sobre el sector i la informació que els hi ha donat sobre el mercat laboral i el futur que es poden anar treballant. Els nostres alumnes estan tan contents, que ja ens demanen una propera sessió per al curs vinent. Agrair-vos molt aquest treball que es fa des de Femcat, i de segur que l’any vinent repetim i ho recomanarem.”

Institut Carles Vallbona – Granollers


“L’alumnat va valorar molt positivament la xerrada realitzada pel ponent. El ponent va aconseguir connectar amb el grup, tot i que era força nombrós, i mantenir l’atenció d’aquest durant tota l’hora.”

IES Ferran Tallada – Barcelona


“El ponent va presentar la seva trajectòria en el món de l’empresa d’una forma interessant i interactiva als alumnes.”

Secció d’Institut Serra de Noet – Berga


“El conferenciant va impressionar els alumnes amb la seva capacitat de comunicació, de tal manera que les següents classes van ser una continuació de la xerrada.”

Ins Ítaca – Sant Boi de Llobregat


“L’activitat va ser molt interessant i els nostres alumnes l’han valorat molt bé, tant el funcionament de l’activitat com la persona que va dur-la a terme.”

Institut Can Jofresa – Terrassa


“Felicitar a l’organització i al ponent per la seva exposició i ʺsavoir faireʺ amb l’alumnat.”

Ins Alfons Costafreda – Tàrrega


“Estem molt agraïts pel tracte que hem rebut de FemCAT des del primer moment i molt satisfets amb la xerrada. Esperem comptar amb una nova xerrada el curs vinent.”

Col·legi Sant Josep – Sant Boi de Llobregat


“El ponent va saber-se guanyar l’alumnat, ràpidament, i va pigallar el discurs d’anècdotes i exemples que van generar l’interès de tot l’alumnat. Finalment, va saber transmetre el seu entusiame vital, personal i empresarial entre un alumnat de comarques, rural i que no està acostumat a escoltar i parlar amb un empresari en majúscules.”

INS Josep Vallverdú – Les Borges Blanques


“Els alumnes ho han valorat molt positivament. L’activitat va ser força participativa i aclaridora.”

Santapau-Pifma – Barcelona


“Els alumnes n’han fet una valoració molt positiva. Des del centre aplaudim activitats com aquesta que apropen el món de l’empresa als joves. Esperem que aquest programa tingui continuïtat. Moltes gràcies.”

INS Pla de l’Estany – Banyoles

 

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial